Projectleider

Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Heb je affiniteit met de tuinbouwsector en techniek? Heb je een klantgerichte instelling? En kan je goed zelfstandig werken? Word onderdeel van ons team!


Wat ga jij doen

Wij breiden ons team uit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die onze Project Management afdeling komt versterken.

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor onze binnenlandse en buitenlandse projecten van opdracht tot uitvoering en oplevering. Hierdoor zijn je dagelijkse werkzaamheden zeer divers en uitdagend. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers en (inter)nationale relaties en bewaakt tegelijkertijd de voortgang van de lopende projecten. Je organiseert, begeleidt en notuleert bouwvergaderingen en zorgt voor een goede planning en organisatie van de bouw van diverse installaties.

Je bent een echte organisator en weet als geen ander hoe je deze projecten moet begeleiden, of wil dit graag leren - ook daar staan wij voor open!

GreenV

350 medewerkers

Rijswijk, Maasdijk, Kwintsheul, Wateringen, Waddinxveen, Andijk & USA

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Bouwkunde

Constructie

Projectmanagement

Technisch

Meer

Talenten

Focus op details

Klantgerichtheid

Organisatiesensitiviteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Bij Prins Group is het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers topprioriteit. Naast een uitdagende en afwisselende functie binnen een (inter)nationale organisatie waarin je de kans krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen, bieden wij:


Wie zijn wij

Kijk eens op onze website of naar onze bedrijfsvideo.
Prins Group in Kwintsheul realiseert wereldwijd complete kasprojecten met bijbehorende installaties. Met ruim 80 jaar expertise op het gebied van kassenbouw, produceren, leveren en bouwen wij kwalitatief en innovatief hoogwaardige projecten. Door de jaren heen hebben wij in meer dan 50 landen projecten gerealiseerd. Prins Group telt circa 50 medewerkers aangevuld met tijdelijke werknemers, die werkzaam zijn op kantoor, productie, logistiek en op de diverse bouwlocaties.

Junior Software Developer

Rotterdam en Amsterdam

Bekijk vacature

IT Logistics Consultant

Rotterdam

Bekijk vacature

Commercieel / Financieel Management Traineeship

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Customer Experience Specialist (Spanish/Italian)

Valencia

Bekijk vacature

Customer Happiness and Improvements Internship

Rotterdam

Bekijk vacature