Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Ben jij een een apotheker met kennis van bekostiging of een econoom, die affiniteit heeft met de farmacie? Heb je ervaring met beleidsvraagstukken en een scherp oog voor bekostigingsaspecten van de openbare apotheek? Dan is deze functie bij de KNMP iets voor jou!

“De diversiteit van collega's en dossiers op onze afdeling is inspirerend en uitdagend. Als team hebben we het ook nog erg gezellig met elkaar!"

Maria Merkx, beleidsmedewerker


Wat ga jij doen

Als beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, analyseren en implementeren van beleid met betrekking tot de bekostiging van apotheken in Nederland. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, waaronder overheidspartners, zorgverzekeraars en natuurlijk de apothekers zelf. Jouw adviezen en strategieën zullen een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de financiële randvoorwaarden voor de farmaceutische zorg. Door jouw inhoudelijke regie op het proces van voorbereiding tot uitvoering van beleid, behartig je de belangen van de leden van de KNMP.

Resultaat- en verantwoordelijkheidsgebieden

KNMP | Apothekersorganisatie

190 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(bio)Farmacie

Apotheker

Farmaceutica

Financial Economics

Financieel

Gezondheidszorg

Non Profit

Public affairs

Meer

Talenten

Creativiteit

Inlevingsvermogen

Luisteren

Meer


Wie zoeken wij

Onze ideale kandidaat:


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Apothekers en apotheken: daarvoor staat de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) al sinds 1842. Wij behartigen de belangen van onze meer dan 5.000 leden, zetten ons in voor de apotheken waarin zij werken, en stimuleren uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.

 De afdeling waarop je komt  te werken

Je werkt op de afdeling Farmacie & Markt, die onderdeel is van het cluster Beleid & Ontwikkeling. Farmacie & Markt is een dynamische afdeling binnen de KNMP die de sector ondersteunt op het gebied van bekostiging, contractering, informatiebeleid, arbeidsmarktbeleid en juridische zaken.

Economic Consultant Scenarios and Asset Valuation

Rotterdam and Amsterdam

Bekijk vacature

Allround Online Marketeer

Vasteland 78, 3011 BN, Rotterdam

Bekijk vacature

Contentspecialist

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Stagiair HR

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Commercieel / Financieel Management Traineeship

Rotterdam

Bekijk vacature