Junior Data Analist

Heb jij 1-2 jaar werkervaring als Data Analist, heb je al mogen werken met Power Bi en ben je nu toe aan je volgende carrièrestap. Daarom bieden we je het Data Hero Traineeship. Op deze manier stomen we je helemaal klaar om je nog verder te specialiseren als Junior Data Analist bij je droomwerkgever.

Dit is wat je van het Data Heroes Traineeship kunt verwachten:

Oh ja, gedurende je hele traineeship word je begeleid door een ervaren mentor waar je continu terecht kunt. Klinkt gaaf, toch?
 


Wat ga jij doen

Wat ga je doen als Junior Data Analist 

Als Junior Data Analist heb je een belangrijke rol in het realiseren van operationele en financiële inzichten. Je gaat aan de slag met het creëren van Power BI dashboards die voldoen aan de gebruikersvereisten. Daarnaast zorg je ervoor dat deze dashboards niet alleen worden ontwikkeld, maar ook daadwerkelijk worden gebruikt in de dagelijkse werkpraktijk. Verder draag je bij aan de operationele prestaties, rapporteert en ondersteunt interne besluitvorming.

Naast het visueel presenteren van data, denk je na over hoe data het best toekomstbestendig kan worden opgeslagen en geautomatiseerd. Samen met een dynamisch data team van de opdrachtgever en andere KVL’ers krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 

In een notendop zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden: 

Tools waar je zoal mee leert werken in deze rol: Power BI, SQL, Python, Microsoft office stack,

Traineeship
Voordat je start bij je droomwerkgever, volg je eerst ons traineeship. Op deze manier heb je alle tools en kennis in huis het daarna in praktijk te brengen.

Wij bieden je een Advanced Traineeship aan. Vanaf het begin daarvan ga je direct aan de slag bij één van onze toonaangevende klanten met de professionals van KVL aan je zijde.

Binnen ons tweejarige Data Hero Program word je opgeleid, gecoacht en begeleid door ervaren Data & Analytics professionals uit de praktijk middels de KVL High-Impact trainingstracks. 

Het High-Impact trainingstraject bestaat uit een 20 dagen basisprogramma (in de wereldberoemde Van Nelle Fabriek) waarin je de fundamentals op Data & Analytics gebied leert kennen. Hierna volg je onze specialisatie track Data Engineer waarin je op pragmatische en toepasbare manier met future-proof technologie leert werken. 

Hoe zien deze twee jaar er voor jou uit?

Als Data Hero boost je jouw carrière door de combinatie van praktijkervaring, professionele begeleiding, coaching en hands-on trainingen. Dit advanced traineeship is niet voor iedereen weggelegd; wij zoeken de meest ambitieuze Young Professionals. 

KVL

80 medewerkers

Rotterdam. In de Van Nelle Fabriek (Unesco werelderfgoed).

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Artificial Intelligence

Big Data

Business Intelligence

Computational Finance

Data Analyse

Data Analysis and Visualisation

Data Mining

Data processing

Data visualization

Data-ethiek

Datamanagement

Statistical Inference

Meer

Talenten

Ambitie

Assertiviteit

Besluitvaardigheid

Meer


Wat breng je in ieder geval mee naar KVL?

Ben jij een échte KVL Data Hero?

Een echte KVL Data Hero ben je als je zowel op culture als op performance bij KVL past. In deze rol focussen wij op Culture Fit. Juist omdat we er samen met jou alles aan gaan doen om jou te laten performen. We staan naast je zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt ontwikkelen tot in house junior Data Analist bij je droomwerkgever.
 

Jij als persoon

Functie eisen


Wat bieden wij

What's in it for me?
Bij KVL ademen we data. We begrijpen niet alleen data maar juist ook de menselijke kant van data. Daarom kun je zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten:


Over KVL 

Al ruim 25 jaar helpt KVL  toonaangevende bedrijven en organisaties met het oplossen van hun Data & Analytics vraagstukken. Dit doen we op een geheel eigen manier.

Bringing Analytics to the People, daar staat KVL voor

Bij KVL dromen we van een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data. We hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld die mensen op alle niveaus in organisaties in staat stelt om data & analytics te begrijpen en op een betrouwbare en slimme manier in te zetten. Dit zorgt voor groei, vernieuwing en innovatie van hun business.

Bringing Analytics to the People, dat is wat we willen. En daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren!

Commercieel / Financieel Management Traineeship

Rotterdam

Bekijk vacature

Datagedreven Web Analist

Zwolle

Bekijk vacature

Business Intelligence Specialist

Zwolle

Bekijk vacature

Front-end Software Engineer

Zwolle

Bekijk vacature

SEA Specialist

Zwolle

Bekijk vacature